www.ofertapune.net Drejtor i Shitjes (Shqipëri) | PunaIme

Drejtor i Shitjes (Shqipëri)

Kompania

Devolli Group

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

23-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Si rezultat i zgjerimit të punës sonë ne po kërkojmë persona të kualifikuar të cilët do të na bashkohen për të ndihmuar në zhvillimin e tregjeve të reja.

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

Pozita: Drejtor i Shitjes (Shqipëri)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe zbatim i strategjive të shitjes për të rritur shitjet dhe të përmbushur objektivat financiare të kompanisë.
 • Menaxhimi i ekipit të shitjes dhe të marketingut për të siguruar koordinimin e përpiktë të përpjekjeve të shitjes dhe marketingut.
 • Identifikimi i mundësive të reja tregtare dhe zhvillimi i marrëdhënieve me klientët e rinj dhe ekzistues për të zgjeruar bazën e klientëve.
 • Monitorimi i performancës së shitjes dhe analiza e të dhënave për të identifikuar trendet dhe rreziqet potenciale.
 • Përgatitja dhe prezantimi i raporteve të shitjes dhe analizave të performancës për menaxhmentin ekzekutiv dhe ekipet tjera të përfshira.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të paktën nivelin bachelor të studimeve, me preferencë për drejtimet Menaxhment apo Ekonomi.
 • Të paktën 3 vite përvojë të mëparshme në pozita udhëheqëse.
 • Njohuri të thella për strategjitë dhe praktikat më të mira të shitjes dhe marketingut.
 • Shkathësi të nivelit të lartë në menaxhim, organizim, caktimit të objektivave dhe planifikim.
 • Shkathësi të nivelit të lartë të komunikimit dhe negocimit.
 • Shkathësi për vendimarrje, të organizimit dhe mbikëqyrjes së punës, përfshirë zgjidhjen e problemeve.
 • Të ketë shkathtësi të menaxhimit të punës në presion;
 • Aftësi udhëheqëse të forta dhe aftësi për të motivuar dhe frymëzuar ekipin.
 • Komunikim i shkëlqyeshëm dhe aftësi për të krijuar marrëdhënie të mira me klientët dhe të interesuarit e tjerë.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke shtypur butonin e mëposhtëm “APLIKO”

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?