www.ofertapune.net Drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës "Pjetër Bogdani" | PunaIme

Drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”

Kompania

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2024

Data e perfundimit

09-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment Ekzekutiv

https://konkursi.rks-gov.net