www.ofertapune.net Infermierë (10) | PunaIme

Infermierë (10)

Kompania

WeNurse

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

31-05-2023

Data e perfundimit

07-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Infermierë (10)

Klinika Crailsheim hap pozita pune infermierë (10)

Klinika Crailsheim është një spital bashkëkohor me teknologji moderne dhe departamente të specializuara, e cila ofron një pagë konkurruese dhe kushte pune të barabarta me stafin gjerman, mundësi më të mira për karrierë, dhe mbështetje në akomodim.

Kjo klinikë ndodhet 70km nga qyteti i Stuttgarti-t në Baden-Wuerttemberg, dhe trajton mbi 35,000 pacientë në vit.

Tani kjo klinikë po fillon me rekrutimin e stafit kosovarë në bashkëpunim me partnerin, WeNurse Kosova.

Kualifikimet e kërkuara për infermierë:

  • Të paktën niveli i gjuhës gjermane B1, ose B2
  • Diploma
  • Licenca;

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në emailin tonë [email protected]

Për më shumë informata na kontaktoni në:
048 773 999
www.wenurse-ks.com
Rr. Rexhep Luci, 30, Prishtinë, Kosovë

Apliko këtu