www.ofertapune.net Dizajner Grafik | PunaIme

Dizajner Grafik

Kompania

Integral Marketing Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

07-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

DIZAJNER GRAFIK

Përgjegjësitë e punës:

  • Përgatitë ilustrime-dizajne grafike në baza ditore për nevojat e kompanisë
  • Përgatitë promocionet ditore, javore dhe mujore;
  • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
  • Raporton në baza ditore tek udhëheqësia;
  • Të sygjerojë koncepte kreative tek udhehëqesi

Kualifikimet:

  • Diplomë Universitare në fushën e dizajnit grafik;
  • Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
  • Të jetë i/e rregullt në orarin e plotë të punës.
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve për dizajnim Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator si dhe të HTML5, CSS3, Ajax dhe Javascript;
  • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës Angleze (në shkrim dhe në të folur);

CV – të, referencat dhe portfoliot të dërgohen në [email protected]

Konkursi i hapur deri me 07.04.2023

Apliko këtu