www.ofertapune.net Dizajner Grafik | PunaIme

Dizajner Grafik

Kompania

DMARKETING

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

21-02-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

DMARKETING hap kokurs për pozitën:

Dizajner Grafik

Shkathtësitë e kërkuara:

  • Përvojë pune në Dizajn Grafik
  • Njohuri të softwereve (PAKETA ADOBE) preferohet edhe COREL DRAW
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Administrim dhe koordinim i punëve

Avantazhet:

  • Ambient i përshtatshëm i punës
  • Ekip Profesional
  • Pagë e kënaqshme
  • Mundësi për avancim profesional dhe ngritje në karrierë

Kushtet e punës:

  • Vendi i punës do të jetë në Prizren
  • Puna do të jetë me orar të plotë

Të interesuarit të dërgojnë CV dhe Portfolio ne emailin
[email protected]

Data e fundit për aplikim 10 Mars, 2023.

Vetëm lista e kandidatëve të përzgjedhur që i plotësojnë kushtet do të
kontaktohen

JU MIRËPRESIM!