Dizajner/e të Enterierit (5), Praktikant/e – remote (5)

Kompania

Debora Interiors

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-04-2022

Data e perfundimit

01-06-2022

Kategoritë

Banka

Debora Interiors shpall konkurs

5 pozita për Dizajner/e të Enterierit dhe 5 pozita për Praktikant/e (remote)

Kushtet:

  1. Puna do të realizohet vetëm me Sketchup dhe Autocad.
  2. Të ketë aftësi modelimi të mobileve në Sketchup ose 3D max.
  3. Të ketë njohuri të larta të gjuhës Angleze.
  4. Të ketë eksperiencë pune në profesion të paktën 2 vite (nuk vlen për praktikant/e).
  5. Nuk pranohen aplikimet me Archicad.

Puna do të bëhet në mënyrë virtuale nga shtëpia me orar të plotë nga ora 9:00-17:00.

Mund të aplikoni duke e dërguar Portfolion, CV dhe Cover Letter në email [email protected]

Konkursi është i hapur deri me 1 Qershor, 2022.

Debora Interiors

Apliko këtu