www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e

Kompania

Italmed

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

ITALMED është kompani farmaceutike qe kujdeset për regjistrimin, marketingun dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike evropiane në zonat ku operon. ITALMED aktualisht është përfaqësues ekskluziv kryesisht i kompanive gjermane dhe italiane.

ITALMED N.t.sh shpall konkurs per pozitën: “Dizajner/e Grafik/e”

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të konceptojë dizajne bazuar në kërkesa;
  • Të përgatisë drafte të përafërta sipas kërkesave dhe të paraqesë ide të reja rreth dizajneve;
  • Të zhvillojë dizajne për rrjete sociale;
  • Të përdorë ngjyrat dhe paraqitjet e duhura për çdo dizajn;
  • Të sigurohet që grafikat dhe paraqitjet përfundimtare të jenë vizualisht adekuate për prezantim dhe të jenë sipas kërkesave të brendit;

Kualifkimi që duhet të kenë kandidatët:

  • Eksperiencë e dëshmuar në dizajn grafik;
  • Njohuri mbi programet e dizajnit (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign etj);
  • Aftësi për të punuar në mënyrë metodike dhe për të përmbushur afatet;
  • Diplomë në Dizajn Grafik apo fusha të ngjajshme.

Ju lutemi që të aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në:

[email protected] duke shënuar në subjektin e email-it tuaj “Dizajner/e Grafik/e”.

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është data 31/07/2024

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.