www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik, Shitës/e | PunaIme

Dizajner/e Grafik, Shitës/e

Kompania

GNTC Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune në GNTC Group – Gorenje Department Store

Dizajner/e Grafik – 2 Pozita

Lokacioni: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Krijimi i dizajneve vizuale, duke përfshirë imazhe të produktit, bannerë, reklama dhe video;
  • Bashkëpunimi me ekipin e marketingut për të krijuar materiale promovuese dhe përmbajtje vizuale për rrjetet sociale;
  • Eksperiencë të mëparshme si dizajner/e grafik;
  • Aftësi të shquara në programet grafike si Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Corel Draw, Figma etj.);

Pozita: Shitës/e – 4 Pozita

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Eksperiencë pune në shitje për të paktën 1 vit;
  • Të mirëpres klientët, asistoj dhe sugjeroj në shitje;
  • Përgatit, organizon dhe vendosë produktet nëpër rafte;
  • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve;

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!