www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e (Remote) | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e (Remote)

Kompania

Ausbau24

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Kompania AusBau24 hap konkurs pune per Dizajner Grafik pasionant dhe kreativ. Kërkojmë profesionistë të aftë dhe të motivuar që do të kontribuojnë në ekipin tonë të suksesshëm

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Zhvillimi dhe krijimi i materialeve të dizajnit për kampanjat e marketingut
  • Kontributi në zhvillimin dhe përmirësimin e identitetit vizual të markës
  • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
  • Bashkëpunon ngushtë me kolegët dhe zhvilluesit tjerë në kompani.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Përvojë pune relevante si Dizajner Grafik në industrinë e ndërtimit, dizajnit apo fushave të ngjashme.
  • Njohuri të thella të softuerëve të dizajnit, përfshirë Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign)
  • Aftësi për përdorimin e teknologjisë së fundit në fushën e dizajnit grafik dhe digjital.
  • Aftësi për të shprehur kreativitetin nëpërmjet dizajnit, duke sjellë ide të reja dhe inovative në ekip.

Kompania ofron mundësinë e punës nga shtëpia/remote.

Mënyra e aplikimit:

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një portofolio përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?