www.ofertapune.net Dizajner/e Grafik/e, IT Programer | PunaIme

Dizajner/e Grafik/e, IT Programer

Kompania

Koshi Group

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE – KOSHI GROUP L.L.C.
Koshi Group L.L.C. me seli ne Prizren, shpall konkurs pune për dy pozita, me orarë të
plotë (Full-Time në zyrë) :

 • x1 Dizajner/e Grafik/e (M/F)
 • x1 IT Programer (M/F)

Pozita: Dizajner/e Grafik/e (x1) Ne ofrojmë:

 • Punë kreative dhe atraktive
 • Zhvillim professional përmes trajnimeve të vazhdueshme
 • (2) Dy ditë pushim gjatë javes, (4) Katër javë pushim vjetor gjatë vitit
 • Pagën e 13 dhe bonuse të ndryshme sipas zhvillimeve
 • Transporti dhe ushqimi i mbuluar nga kompania
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi

Kriteret për punësim:

 • Të jeni kreativ dhe vetë-inicues
 • Të keni aftësi të mira në programet e Dizajnit Grafik (si p.sh; Adobe Illustrator,
  Photoshop, InDesign, CorelDraw etj.
 • Të keni njohuri në rrjetet sociale të asistoj si Social Media Manager
 • Menaxhimi I Web Faqes
 • Diplomë Bachelor në fushën e Dizajnit Grafik, Marketingut ose të ngjashme
  (Konsiderohet përparsi, jo obligative)
 • Minimum përvojë pune 2 vite në fushën e kërkuar ose të ngjashme
 • Të rrespektoni afatat e punimeve dhe projekteve të dhëna nga përgjegjësi juaj
 • Të jeni të vëmendshëm dhe përkushtuar ndaj detajeve të është e domosdoshme
 • Të keni njohuri të Gjuhës Shqipe, Gjuhës Angleze drejtshkrim dhe në të folur
  (obligative)

Të gjithë kandidatët e interesuar për punë mund të dergojnë CV-te e tyre
në email adresën
[email protected][email protected] ) ose të vizitojnë zyret tona.

049/973-409 / WhatsApp