www.ofertapune.net Design & Motion Designer | PunaIme

Design & Motion Designer

Kompania

Max Travel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Design & Motion Designer

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Kryen detyrat ditore, javore dhe mujore për matrialet promovuese në kuadër të kompanive
  • Zhvillon ide për Animacione dhe video në kuadër të kompanive.
  • Pregaditja e dizajneve për rrjetet sociale.
  • Pregaditja dizajne të fletushkave, broshurave dha matrialeve tjera reklamuese për kompanitë.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • ​Kandidatët preferohet të kenë diplomë Universitare ose trajnimi në fushën e Graphic dhe Motion Designer.
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve të ADOBE (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator).
  • Të ketë njohuri të mira në Dizajn Grafik.
  • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës Angleze.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore – universitare (nëse ka)

Portfolion (e domosdoshme);

  • Orar i plotë
  • Në zyre – jo remote

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?