www.ofertapune.net Depoist, Teknik i Sistemeve të Sigurisë, Inxhinier I Elektros/Elektroteknikës | PunaIme

Depoist, Teknik i Sistemeve të Sigurisë, Inxhinier I Elektros/Elektroteknikës

Kompania

INET SHPK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Pozita: Depoist, Teknik i Sistemeve të sigurisë, Inxhinier i Elektros/Elektroteknikës

 1. Depoist  – 1 pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pranimin e mallrave në depo, dhe mbajten e evidencave gjegjëse;
 • Organizon dhe rregullon depon sipas planit, si dhe bënë organizimin dhe mirëmbajtjen e stoqeve në depo,
 • Përgatitë mallrat për liferim tek blerësit,
 • Mbanë dokumentacionin e pranimeve, daljeve dhe kthimeve të mallërave,
 • Patentë shoferi, kategoria B,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

   2. Teknik I Sistemeve të sigurisë – 4 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën shtrimjen e kabllove për sistemet e alarmeve, kamerave, rrjetave LAN,BMS, etj,
 • Bën instalimin e paisjeve të sistemit të alarmit, kamerave, rrjetave LAN,BMS, etj,
 • Servisimin e sistemeve të sigurisë dhe sistemeve të tjera,
 • Patentë shoferi, kategoria B – e preferuar,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

   3.  Inxhinier I Elektros/Elektroteknikës – 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën menaxhimin e projekteve,
 • Bën konfigurimin e sistemeve te alarmeve, kamerave, rrjetave LAN,BMS, etj,
 • Servisimin e sistemeve të sigurisë dhe sistemeve të tjera,
 • Patentë shoferi, kategoria B – e preferuar,

Mënyra e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar,  mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në adresën e emailit: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?