www.ofertapune.net Depoist (Prishtinë, Lipjan) | PunaIme

Depoist (Prishtinë, Lipjan)

Kompania

LB Group

Lokacioni

Lipjan , Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për Punë/ depoist 

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri, furra buke , dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë teknologji te avancuar ,orientim të sinqertë ka blerësi janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrushem.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën shitëse:

Vendi i punes: Prishtine-Lipjan

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Ngarkim/shkarkim i mallit
  • Pranimi,ndarja dhe dergimi i porosive,
  • Organizimi i stoqeve

Kualifikimet e kërkuara:

  • Shkolla e mesme
  • Fleksibilitet dhe aftësi për të punuar nën presion,
  • Patent shofer i kategorise B

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në

E-mail: [email protected]

Afati për apikim është deri më datë 31 korrik 2024.Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.