www.ofertapune.net Depoist (Kategoria C dhe B), Agjent të Shitjes | PunaIme

Depoist (Kategoria C dhe B), Agjent të Shitjes

Kompania

Nomad Trade

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-05-2023

Data e perfundimit

31-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs për Depoist me kategori C dhe B 
Kompania jonë, e specializuar në transportin e mallrave, është në kërkim të tre depoistëve për të bashkuar në ekipin tonë të punës. Kemi dy pozita të disponueshme për depoistë me leje valide te vozitjes  kategori B dhe një Pozite për depoist me leje valide te vozitjes kategori C.

Ne jemi një organizatë e suksesshme dhe ofrojmë një ambient të punës të stimulueshëm dhe të rritjes së karrierës. Nëse keni aftësi të shkëlqyera organizative, një sjellje të mirë ndaj klientëve dhe një dorë të sigurtë në drejtimin e kamionit, kjo mund të jetë mundësia e duhur për ju.

Detyrat dhe përgjegjësitë do të përfshijnë:

 • Drejtuesi i kamionit dhe transporti i mallrave në destinacionet e parapara.
 • Incizimi dhe ruajtja e dokumentacionit të nevojshëm për transportin e mallrave.
 • Kontrolli i mallrave në depo dhe sigurimi i një regjistrimi të saktë të inventarit.
 • Organizimi i furnizimit dhe ngarkesave të produktit.
 • Sigurimi i ruajtjes së sigurt dhe të drejtë të mallrave në depo.
 • Menaxhimi i çështjeve të mëdha të depozitimit dhe transportit të mallrave.

Kualifikimet minimale dhe përvoja:

 • Leja e drejtimit të kategorisë C për pozicionin e depoistit me kategori C dhe leja e drejtimit të kategorisë B për pozicionin e depoistëve me kategori B.
 • Njohuri të mira të rregullave të transportit dhe sigurisë së rrugës.
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale.
 • Aftësi për të punuar në një mjedis ekipor dhe për të komunikuar efektivisht.
 • Aftësi për të menaxhuar punën dhe përmbushjen e detyrave të përcaktuara brenda afateve kohore.
 • Përvojë e mëparshme në depozitim ose transportin e mallrave do të ishte një avantazh.

Për të aplikuar, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj të përditësuar dhe një letër motivimi duke treguar interesin tuaj për pozicionin dhe pse mendoni se jeni një kandidat i përshtatshëm. Ju lutemi gjithashtu të përfshini të dhënat tuaja personale dhe informacionin e kontaktit.


Konkurs për pozitën e Agjent të Shitjes

Kompania jonë, një lider në fushën e distribuimit te pijeve me shumice dhe pakice , është në kërkim të një Agjenti të Shitjes të talentuar për të ndihmuar në rritjen dhe suksesin tonë të vazhdueshëm. Ne kërkojmë një individ dinamik, me aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe vendosmëri për të arritur rezultatet e synuara.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Identifikimi dhe zhvillimi i marrëdhënieve me klientët e rinj dhe të ekzistueshëm
 • Promovimi dhe shitja e produkteve ose shërbimeve të kompanisë në tregun e vendit
 • Përgatitja dhe prezantimi i ofertave të personalizuara për klientët
 • Përgjigjja në pyetje dhe ndihmë në zgjedhjen e produktit ose shërbimit të duhur për nevojat e tyre
 • Ndjekja dhe menaxhimi i kërkesave të klientëve
 • Monitorimi i tregut dhe identifikimi i mundësive të reja për shitje

Kërkesat:

 • Eksperiencë pune të mëparshme në fushën e shitjes, preferohet në industrien tonë (por nuk kërkohet)
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negociimi
 • Dinamizëm, iniciativë dhe aftësi për të punuar në një mjedis të larmishëm
 • Njohuri të mira të produkteve ose shërbimeve të kompanisë
 • Aftësi për të ndjekur objektivat e shitjes dhe për të arritur rezultate të suksesshme
 • Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të zgjuara me klientët dhe për të siguruar shërbim cilësor pas shitjes
 • Njohuri të gjuhës së huaj (të preferohet, por nuk është kusht)
 • Ne ofrojmë një ambient pune të këndshëm, mundësi të shkëlqyera për rritje personale dhe profesionale, dhe një paketë të përfitimeve konkurruese.

Nëse jeni një individ i përkushtuar dhe motivuar, me dëshirë për të zhvilluar karrierën tuaj në fushën e shitjes, ju ftojmë të aplikoni për pozitën e Agjentit të Shitjes 

Aplikimet mund të dërgohen në adresën tonë të emailit: [email protected]

Ose në Nr te telefonit 048560512