www.ofertapune.net Depoist/e (2), Asistente e Shitjes (2) | PunaIme

Depoist/e (2), Asistente e Shitjes (2)

Kompania

Gest Fashion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-08-2023

Data e perfundimit

21-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

GEST FASHION SH.P.K. hap 4 vende të lira pune:

Pozita e kërkuar:     2 Depoist/e  (M&F)

                                    2 Asistente e Shitjes (F)

Vendi i punës :         Zona Industriale – tregu me shumicë, Fushë Kosovë

Afati për aplikim:     deri më  23.09.2023

DEPOIST/E – Dëtyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

 • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemonartikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
 • Paketon, palon dhe vendos tiketa, çmime, alarm në artikuj;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M);

ASISTENTE E SHITJES – Dëtyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Percjellë artikujt e shitur, evidenton dhe raporton mungesat e artikujve tek Menaxheri Dyqanit.
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapësires punuëse në sektorë;

Kriterët dhe Aftësitë e nevojshme:

 • Arsimim i mesëm;
 • Përvojë pune paraprake përbënë avantazh,
 • Shkathtësi të mira matematikore/numerike;
 • Shkathtësi të mira komunikuëse, organizative, sistemuëse;
 • Fleksibil/e dhe i/e shpejt në kryërje të dëtyres;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected]

Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr. Telefoni +38344328352 (Hënë-Premte 09:00-17:00).