www.ofertapune.net Depoist/e (2), Arkatare | PunaIme

Depoist/e (2), Arkatare

Kompania

Lisi - G

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Lisi-G Sh.p.k. në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saj në shitjen e autopjeseve shpall konkurs për këto vende te lira pune:

  • Pozita: Depoist/e (2)
  • Pozita: Arkatare (1)

Kualifikimet:

  • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
  • Të kenë aftësi planifikuese dhe organizim të punës
  • Të gatshëm për pune ekipore

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose duke cekur per poziten qe aplikon në email adresen [email protected] deri më 22.02.2024

Numri I kontaktit +383 44 387 095

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?