www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Omega Term

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-07-2024

Data e perfundimit

09-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Omega Term shpallë konkurs për:

  • Depoist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të bëjë shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave;
  • Të bëjë kontrollimin dhe organizimin e mallrave në depo.
  • Të ketë përvojë pune në depo;

Orari i punës prej 8:00/17:00, e diela pushim.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo përmes numrit kontaktues: +383 49 425 524

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?