www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Fresco Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-07-2024

Data e perfundimit

06-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Depoist (punetor fizik)

  • Shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave me pirun apo sipas natyrës së mallit;
  • Përdorimi i mjetëve të punës me kujdes sipas udhëzimeve teknike dhe sigurisë në depo;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë përvojë pune në depo;

Aplikimin për punë mund ta bëni përmes numrit kontaktues: 049325530