www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

JYSK

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: “Depoist” në JYSK Depo Qendrore
Afati për aplikim:  02.07-19.07.2024
 
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë rritje dhe mundësi karriere për të gjithë.
Ne e vlerësojmë shumë potencialin tuaj, angazhimin tuaj për zhvillimin personal dhe ambiciet tuaja të karrierës.
Nëse mendoni se jeni personi i duhur, atëherë aplikoni si Depoist në JYSK Depo Qendrore duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanin tonë dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.
Afati për aplikim:   02.07-19.07.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?