www.ofertapune.net Depoist | PunaIme

Depoist

Kompania

Lisi-M

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

21-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

“Lisi-M” është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.
Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, LISI-M shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për degën Gjakovë.

  • DEPOIST

Vendi i punës: LISI-M, Gjakovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Realizon pranimin dhe sistemimin e mallit në depo;
  • Pregatitë mallin për shitje;
  • Duhet të posedojë patent shoferi;

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj përmes butonit `Apliko Këtu` ose në email adresën [email protected] duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 15.06.2024.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?