www.ofertapune.net Depoist (4) | PunaIme

Depoist (4)

Kompania

Velas & Tina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Velas & Tina hap konkurs per pozitat :

  • Depoist ( 4 vende të lira )

Përparësi kanë aplikantët me përvojë pune

Kualifikimet e nevojshme:

  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikimi i mirë me ekipin.
  • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe aftësi për të punuar në një mjedis me ritëm të shpejtë.

Mënyra e aplikimit: Ju lutemi dërgoni CV-të tuaja në adresën e emailit: [email protected]

Lokacioni : Prishtinë/Arbri (Dragodan)

Numri kontaktues: 045-626-374