www.ofertapune.net Depoist (2), Agjent i Shitjes | PunaIme

Depoist (2), Agjent i Shitjes

Kompania

Jonatan Agro

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës

Pozita:   Depoist / Agjent i shitjes     

Vendi i punës:   2 vende të lira në Prizren

Pozita:  Agjent i shitjes     

Vendi i punës:   1 vend i lirë në Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Merret me shitjen e produkteve në të gjithë Kosovën
 • Dërgimi i porosive nga depo në dyqan
 • Mirëmbajtje e depos dhe stokut në depo
 • Planifikim i porosive
 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në sektorët e përafërt
 • E domosdoshme është pajisja me patentë shoferi kat. B
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Njohuri e gjuhëve të huaja është përparësi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, të dërgojnë CV-të e tyre në:

[email protected]

+383 44 635 305