www.ofertapune.net Depoist (2) | PunaIme

Depoist (2)

Kompania

Atrium

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

18-03-2023

Data e perfundimit

08-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

ATRIUM hap konkurs për vende të lira të punës. ATRIUM është  kompani qe merret me shitjen produkteve përcjellese për dyer dhe dritare,material per xhama,fasadave ventiluese dhe aksesorëve te tjerë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, ATRIUM kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës:

Depoist – 2 Pozita

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pranimi dhe dorëzimi i porosive
  • Përgjegjës për kontrollin dhe menaxhimin e stokut
  • Përgjegjës për përgaditjen e mallit për shitje
  • Mirëmbajtja e depos dhe me gjerë
  • Përgjegjës për ngarkimet e agjentëve të shitjes
  • Detyra tjera të ngjashme të caktuara nga mbikëqyrësi.

Vendi i punës:Lipjan (Afer rrethit te QMI)

Për të aplikuar për punësim, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: [email protected]
Për informata kontaktoni në numrin: 044 505 113

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen. Konkursi mbetet I hapur deri më datën 08.04.2023.

Apliko këtu