www.ofertapune.net Delivery, Mirëmbajtëse | PunaIme

Delivery, Mirëmbajtëse

Kompania

BelAmi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Përvoja e punës si dergues i porosive 
  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Cka ofron vendi i punes:

  • 8h pune
  • Shujte ditore nga BelAmi
  • Sigurim aksidental
  • Bonuse

 Mirëmbajtëse

Orari i punes vetem 2 ore, nga 19;00-21;00

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?