www.ofertapune.net Delivery | PunaIme

Delivery

Kompania

BelAmi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Orari i punës:

  • 4 orë
  • 6 orë ose
  • 8 orë

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?