www.ofertapune.net Customer Care (Kujdes ndaj Klientit) (F) | PunaIme

Customer Care (Kujdes ndaj Klientit) (F)

Kompania

Sport Vision

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-08-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

???????????????????? ????????????????????, për plotësimin e nevojave me staf, shpall konkurs pune për pozitën:

???????????????????????????????? ???????????????? (Kujdesi ndaj klientit)

Gjinia: Femër

Përshkrimi i detyrave të punës;

  1. Përgjigjet rreth pyetjeve lidhur me produktet e kompanisë;
  2. I adreson porositë, kërkesat dhe trajtimin e ankesave;
  3. Bën zgjidhjen e problemeve teknike;
  4. Ofron informacione lidhur me ofertat e kompanisë

Lokacioni: Magj. Prishtinë- Lipjan, afër rrethit të Lagjes Marigona, Prishtinë.

????ë???????????????????? ???? ????????????????????????????????????!

Të interesuarat mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: https://bit.ly/3KIsH1t +383 43 578 005