www.ofertapune.net Customer Care | PunaIme

Customer Care

Kompania

NimiTV

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

18-04-2024

Data e perfundimit

17-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Nimi TV” me seli në Pejë, shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e 1 vendi të lirë të punës,

Customer Care,

Vendi i punës: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Njofton klientët per produktet dhe shërbimet ndaj klientëve,
 • Komunikon me klientë ne telefon si dhe ne format e tjera te shkrimit, 
 • Mirësjellje profesionale ndaj klientëve, 
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj, 
 • Bashkëpunon ngusht me kolegët ne emër te ofrimit te shërbimit sa më të mire te klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në Customer Care (e preferueshme)
 • Njohuri teknike (elementare);
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;

Aplikimi bëhet përmes butonit “Apliko Këtu” ose email-it (postës elektronike), në: [email protected] 

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 28.04.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?