www.ofertapune.net Content Writer, Researcher, Video Editor | PunaIme

Content Writer, Researcher, Video Editor

Kompania

Tomorrow Nation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-11-2023

Data e perfundimit

26-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Ne po kërkojmë Talent/e për t;iu bashkuar ekipit tonë krijues në keto pozita:
1. CONTENT WRITER (Shkrimtar/e)
2. RESEARCHER (Hulumtues/e)
3. VIDEO EDITOR ( Redaktor/e )

Kandidatët idealë do të zotërojnë një deshir dhe pasion te madh per punen qe e krijojn.
Kualifikimet Bazike per te gjitha Pozitat:

  • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze.
  • Njohuri të shkelqyera kompjuterike.
  • Pozitiv dhe Kreativ.

Kualifikimet për CONTENT WRITER (Shkrimtar/e)

  • Shkathësi në Rishkrim dhe Përpilim, në tone dhe formate te ndryshme.

Kualifikimet për RESEARCHER (Hulumtues/e)

  • Shkathësi për të bërë hulumtime te thella online: Video, Foto, Ngjarje, etj…
  • Shkathësi për Klasifikim dhe Organizim.

Kualifikimet për për VIDEO EDITOR ( Redaktor/e )

  • Njohuri të shkelqyera dhe Kreative ne Adobe Premiere Pro, dhe Adobe Photoshop.

Rreth Nesh:
Tomorrow Nation eshte nje kompani relativisht e re, vendore me baz ne Prishtin, Kosovë.
Me nje Audienc të gjer dhe internacionale e shperndar ne komunitete te ndryshme ne mediat sociale,
Ekipi jon eshte i fokusuar ne krijimin dhe servimin e permbajtjeve Argetuese, Informative dhe
Emocionale.

Aplikimi:
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni keto dokumente në vijim përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në : [email protected]

  • Një fjali për poziten qe e deshironi dhe pse.
  • CV’n e Juaj.
  • Shembull, apo permbajtje qe keni krijuar (Opsionale).

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?