Call Operator

Kompania

Natura Therapy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

NATURA THERAPY ka nevoj për

CALL OPERATOR

Për punë në qendër telefonike (Call Center) në Gjuhën Shqipe.

Përgjegjësitë e punës përfshijnë:

  • Shitje telefonike të produkteve
  • Kujdesi ndaj klientit;

Kushtet e punës:

  • Dëshirë për punë, mësim, avansim
  • Me ose pa eksperiencë pune

Kandidatët e përzgjedhur marrin trajnim falas të plotë (praktik dhe teorik).
Të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet mund të dërgojnë CV

Numri kontaktues :045-956-000

Apliko këtu