www.ofertapune.net Call Center Agent (3) | PunaIme

Call Center Agent (3)

Kompania

Fly Reisebüro Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-05-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën:  Call Center Agent ( 3 pozita )
 
Detyrat Kryesore:
  • Të ju përgjigjen thirrjeve të klientëve
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klientet në lidhje me kërkesat e tyre.
  • Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth formaliteteve dhe kushteve të udhëtimit. 
Kushtet që duhet të plotësohen:
Të ketë:
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Njohuri të gjuhës Angleze dhe Gjermane ( e preferuar )
  • I/e aftë të punoj në grup
  • I/e gatshem për orar fleksibil
Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në :  [email protected]
Afati i aplikimit deri më: 20.05.2023