www.ofertapune.net Call Center Agent | PunaIme

Call Center Agent

Kompania

Fly Reisebüro Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

5 vende te lira per Call Center Agent

Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën: Call Center Agent
Detyrat Kryesore:
  • Të ju përgjigjen thirrjeve të klientëve
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klientet në lidhje me kërkesat e tyre.
  • Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth formaliteteve dhe kushteve të udhëtimit.
Kushtet që duhet të plotësohen:
Të ketë:
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Njohuri të gjuhës Gjermane
  • I/e aftë të punoj në grup
  • I/e gatshem për orar fleksibil
Për të aplikuar, dërgoni Cv-të tuaja në [email protected]
Afati i aplikimit deri me daten 20.05.2024