www.ofertapune.net Brend Menaxher, Administratore në Financa, Shofer - Kategoria B, Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Brend Menaxher, Administratore në Financa, Shofer – Kategoria B, Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Afri Trade

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-09-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

AFRI TRADE NPT

Kompania distribuese me seli në Prizren, shpall konkurs pune për:

 1. Brend Menaxher (Divizionar) (Të jetë banor i Prizrenit)
 2. Administratore në financa (Të jetë banore e Prizrenit)
 3. Shofer, Kategoria B (Të jetë banor i Prizrenit)
 4. Agjent/e të shitjes ( Komercialist/e) për gjithë territorin e Kosovës si:
 • Prishtinë/Fushë Kosovë,
 • Prizren/Suharekë/ Malishevë
 • Istog/Klinë/Pejë,
 • Mitrovicë/Vushtrri
 • Gjilan/Viti/ Kamenicë
 • Gjakovë/ Rahovec/ Deçan
 • Ferizaj/ Lipjan / Shtime

Përvojë pune e ngjajshme është përparësi!

Orari i punës : 5 ditë pune ne javë, nga e Hëna deri të Premtën.

Procesi i aplikimit:

Apliko duke dërguar CV-në tuaj në e-mail: [email protected] , ose duke e dorëzuar fizikisht në zyret e kompanisë në adresën :

Rr: Tirana nr. 5, Prizren (mbrapa Galeria Shopping Mall)

Konkursi është i hapur nga data: 11.09.2023 deri me 20.09.2023.

Kandidatët e interesuar për informata shtesë mund të kontakojnë në numrin : +383 49 944 161

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.