www.ofertapune.net Bileter/e | PunaIme

Bileter/e

Kompania

Cineplexx International

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs pune për pozitën: Bileter/e (1)
Kushtet që duhet t’i plotësojë kandidati janë këto:

  • Kontrollimi i biletave dhe orientimi i vizitorëve.
  • Gjuha angleze (preferohet, por jo patjetër!)
  • Aftësi të mira për shërbim ndaj klientëve.
  • Kontrollimi i sallave dhe mirëmbajtja e tyre.

Konkursi është i hapur nga sot 01.07.2024 deri më 07.07.2024.
Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni përmes butonit “Apliko Këtu” apo në këtë e-mail: [email protected].
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?