www.ofertapune.net Biletar/e | PunaIme

Biletar/e

Kompania

Cineplexx International

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-01-2024

Data e perfundimit

01-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs pune për pozitën: Biletar/e (1)

Kushtet që duhet t’i plotësojë kandidati janë këto:

  • Kontrollimi i biletave dhe orientimi i vizitorëve
  • Gjuha angleze (preferohet, por jo patjetër!)
  • Aftësi të mira për shërbim ndaj klientëve
  • Kontrollimi i sallave dhe mirëmbajtja e tyre

Konkursi  eshte i hapur nga data 24.01.2024 deri me  01.02.2024.

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në këtë e-mail: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?