www.ofertapune.net Biletar/e (2) | PunaIme

Biletar/e (2)

Kompania

Cineplexx International

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Biletar/e (2)

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të Cineplexx në Prishtinë!

Kushtet që duhet t’i plotësojë kandidati janë këto:

  • Kontrollimi i biletave dhe orientimi i vizitorëve
  • Gjuha angleze (preferohet, por jo patjetër!)
  • Aftësi të mira për shërbim ndaj klientëve
  • Kontrollimi i sallave dhe mirëmbajtja e tyre

Konkursi është i hapur nga data 15.01.2024 deri me 21.01.2024.

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni përmes butonit “Apliko Këtu” ose në këtë e-mail: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?