www.ofertapune.net Bellboy (2) | PunaIme

Bellboy (2)

Kompania

Emerald Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

14-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Emerald hap konkurs për pozitën:

  • Bell Boy

Dëtyrat dhë Përgjëgjësitë:

  • Të sigurohet bartja e valixheve shpejtë dhe sigurtë për të gjithë mysafirët në check in dhe check out
  • Të mbaj lidhjë të ngusht më recepsionin si dhe departamentet tjera
  • Të jetë prezent gjithmonë afër recepsionit si dhe të jetë I gatshëm të asistojë
  • mysafirët ,kolegët dhe vizitorët kur të ketë nëvojë.
  • Të siguroj mbledhjën e sigurt dhe me kohë të valixheve për grupet e mëdha
  • Të gjitha valixhet të jenë të etikëtuara me emrin e mysafirit dhe nr. e dhomës.
  • Njohja e gjuhes angleze obligative..

Mënyra e aplikimit:

Personat e interesuar ta dergojnë numrin kontaktues ose mund të thërrasin në këtë numër kontaktues : +383 49 105 822 ose +383 38 588 888

Kontakt: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Vëtëm kandidatët ë përzgjëdhur në rrëthin ë ngushtë do të kontaktohën.