www.ofertapune.net Bashkëpunëtor/e i/e Shitjes | PunaIme

Bashkëpunëtor/e i/e Shitjes

Kompania

Good Air

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Part Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KOMPANIA JONË ËSHTË NJË KOMPANI E CILA OPERON NË 60 VENDE TË BOTËS, DHE PREJ DISA VITESH NË TREGUN SHQIPËTAR. UDHËHIQET NGA NJË STAF EKSPERTËSH DHE PROFESIONISTËSH ANDAJ BASHKOHU EDHE TI ME NE.

KOMPANIA KËRKON BASHKËPUNTORË TË SHITJËS NË GJITHË TERITORIN E KOSOVES

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpuntor/e shitjes :

  • Të ketë veturë në shfrytëzim
  • Shpenzimet mbulohen nga kompania
  • Përparësi kan ciftet ( femër, mashkull,shoqe, shok, burrë,grua )

Kompania ofron kushte shumë të mira pune :

  • Paga me standard Europian 450 Euro
  • Udhetime jashtë vendit gjdo 6
  • Trajnime për punë dhe biznes
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
  • Mundesi pune edhe në shtetet e Bashkimit Europian

PART TIME

Të interësuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail adrese duke dërguar Cv-n në: [email protected]

Mund të na kontaktoni nga ora: 10:00 – 17:00

Nr telefonit: 049-620-386