www.ofertapune.net Barist/e (2), Kamarier/e (3) | PunaIme

Barist/e (2), Kamarier/e (3)

Kompania

CHOCOWORLD KOSOVA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time


          Konkurs për punë (5)

Adresa: Prishtina Mall                       

  • BARIST/E 2)
    Përshkrimi i punës: Baristi/ja është përgjegjës për pregaditjen e pijeve të preferuara nga klientët duke përfshirë kafe, çaj, dhe lëngje natyrale. 

 

  • KAMARIER/E (3)
    Përshkrimi i punës: Kamarieri është përgjegjës për marrjen e porosive nga klientët si dhe dërgesën e porosive në tavolinë. 

Të interesuarit të lajmrohen me CV-të në [email protected] ose të kontaktojnë në numrin:

044 100 027