www.ofertapune.net Banakiere (F), Kamariere (F) | PunaIme

Banakiere (F), Kamariere (F)

Kompania

Remember Me Delicates Caffe

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2024

Data e perfundimit

21-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Remember Me Delicates  Shpk – Shpallë Konkurse për 2 Pozita Pune

Jemi në kërkim të dy Vajzave që dëshirojnë të bashkangjiten Stafit tonë në poziten e

 • Banakiere
 • Kamariere 

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Preferohet të kenë përvojë pune, por edhe kandidatet pa përvojë nuk përjashtohen.
 • Të jenë të gatshme për punë ekipore.
 • T’i përshtaten orarit fleksibil të punës.
 • Të kenë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofrojmë ne:

 • 2 ditë në javë pushim
 • Kontrata e Rregullt e Punes
 • Pagesa e Pages Permes Bankes
 • Pagesat e Kontributeve Pensionale
 • Ambient Profesional dhe Motivues

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin 048/248248 / 045/689882

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?