www.ofertapune.net Banakiere (2), Shitëse | PunaIme

Banakiere (2), Shitëse

Kompania

Dolcetto Vjosa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-11-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pastiqeria “Dolcetto Vjosa” shpall konkurs pune për:
  • Banakiere (2)
  • Shitëse
Lokacioni: Rruga C, Mati 1, Prishtinë
 
Për më shumë informata, ju lutem kontaktoni: Tel/Viber 044 111 090
Apliko këtu