www.ofertapune.net Banakier/e, Kamarier/e | PunaIme

Banakier/e, Kamarier/e

Kompania

Longue i Vogel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-04-2024

Data e perfundimit

23-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Longue i Vogël, po kërkon të zgjerojë ekipin tonë dhe hap konkurs për plotësimin e pozitës:

  • Banakier/e
  • Kamarier/e

Kualifikimet:

  • Përvojë pune është e preferueshme, por nuk është e domosdoshme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërveprimi me klientët.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të përshtatshëm.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?