www.ofertapune.net Banakier/e, Kamarier/e, Kuzhinier, Ndihmës/e në Kuzhinë | PunaIme

Banakier/e, Kamarier/e, Kuzhinier, Ndihmës/e në Kuzhinë

Kompania

Marco Polo's Restaurant

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

16-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Mundësi Punësimi

Marco Polo’s ofron pozita të hapura të punës në restaurant. 
Ne kemi pozita të hapura pune për:

  • Banakier/e
  • Kamarier/e
  • Kuzhinier
  • Ndihmës/e Kuzhine

Kushtet për aplikim: 

  • Të jetë komunikativ/e dhe serioz në punë
  • Eksperiencë pune së paku  1 vit
  • Të flas gjuhën Shqipe rrjedhshëm (preferohet dhe gjuha Angleze)
  • Të jetë ambicioz/e  dhe i/e motivuar të punoj në një ambient serioz! 

Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit +38344497804