www.ofertapune.net Banakier/e, Kamarier/e | PunaIme

Banakier/e, Kamarier/e

Kompania

Fishop Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

12-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

“FISHOP Prishtina” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Pozita:                  (1) Kamarier/e.

                              (1) Banakier/e

Vendi i punës:    Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Kamarier/e janë:

 • Mirëpritja e musafirëve.
 • Ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë të të gjithë porosive.
 • Trajtimi i ankesave dhe kërkesave të klientëve.
 • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së restaurantit.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Kamarier/e:

 • Përparësi përvoja në kompani me fushëveprim të njëjtë, minimum 1 vit.
 • Të ketë aftësi për bashkëpunim.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Banakier/e janë:

 • Përgjegjës për shërbimin dhe përgatitjen e produkteve ne përputhje me kërkesat e klientëve.
 • Përgjegjës për mbarëvajtjen e banakut.
 • Mbajtja e evidencës së mallit.
 • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së banakut.
 • Pranimi i porosive dhe ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Banakier/e:

 • Përparësi përvoja në kompani me fushëveprim të njëjtë, minimum 1 vit.
 • Të ketë aftësi për bashkëpunim.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 02.07.2024, Ora 16:00h.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?