www.ofertapune.net Banakier/e (2), Enëlarës/e (2) | PunaIme

Banakier/e (2), Enëlarës/e (2)

Lokacioni

Data e publikimit

26-04-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Kategoritë

Mundësi Punësimi

A je për një shije të re ?

Një shije e veçantë e kafes aromatike dhe ëmbëlsira të pafundme mund të shijohen vetëm në CORNERO.

CORNERO vendi i kujtimeve të ëmbla

CORNERO fton të gjithë kandidatët e intersuar dhe të motivuar për të aplikuar në pozitën :

  • Banakier/e ( 2 vende pune)
  • Enëlarës/e ( 2 vende pune)

Vendi i punës: ALBI MALL / Prishtinë

Kualifikimet për poziten 1 dhe 2:

  • Të ketë përvojë pune të ngjajshme,
  • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive,
  • Orar fleksibil i punës

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]

Afati I fundit për të aplikuar është deri më datë 15.05.2023

Duke ju falënderuar për aplikim,  ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Apliko këtu