www.ofertapune.net Banakier / Barmen (M/F) | PunaIme

Banakier / Barmen (M/F)

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-04-2024

Data e perfundimit

28-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Banakier/ Barmen 

Përgjegjësia: 

Menaxhimi i përgjithshëm i bareve të hotelit. Marrja e porosive nga kamarieret dhe mysafiret  dhe shërbimi i tyre me pije dhe ushqim. Pastrimi i enëve nën përgjegjësinë e tij si dhe  mirëmbajtja e pastërtisë së barit në përgjithësi. 

Aftësitë 

  • Njohja e punës me kompjuter  
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi 
  • Kreativ në përgatijen e pijeve (koktejeve) të ndryshme 
  • Të jetë komunikativ 
  • I motivuar për punë 
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës  
  •  Gatishmëri për punë jashtë orarit 

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata  qe kanë ne: 

[email protected]

Me subjektin: Banakier/Barmen 

Gjinia: Femer/ Mashkull

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?