www.ofertapune.net Automekanik, Vozitës (Kategoria B dhe C ) | PunaIme

Automekanik, Vozitës (Kategoria B dhe C )

Kompania

Auto Beda

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-03-2024

Data e perfundimit

16-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

BEDA SH.P.K hap konkurs per pozitat :

  • Automekanik ( 5 vende të lira )

Detyrat kryesore përfshijnë:

  • Diagnostikimi dhe riparimi i automjeteve.
  • Mirëmbajtja e automjeteve dhe përpjekjet e përgjithshme të rrugëtimit.
  • Përpunimi i detyrave të ndryshme mekanike.

  • Vozitës ( Kategoria B dhe C ) ( 1 vend I lirë )

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi komunikuese.
  • Efikasitet në punë ekipore.
  • Patent shoferi kategoria (B dhe C) 

Për pozitën Automekanik nevojitet së paku 5 vite pervojë pune.

Mënyra e aplikimit:

Ju lutem dërgoni CV-të tuaj në emailin:  [email protected]
Numri kontaktues: 045 800 807