www.ofertapune.net Automekanik (5), Autoelektricist (1) | PunaIme

Automekanik (5), Autoelektricist (1)

Kompania

Autoservis Suzuki

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

30-08-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time


KONKURS PUNE
Auto Suzuki
Autoservis “Suzuki” me seli në Fushë Kosovë Miradi e Ulët, kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar
për pozitat si në vijim:

Automekanik (5);

Detyrat e punës:

 • Mirëmbajtjen riparimin dhe ndrrimin e pjesëve mekanike ne automjete;
 • Montimin dhe çmontimin e pjesëve te automjeteve;
 • Servisimet e automjeteve.

Autoelektricist (1);

Detyrat e punës:

 • Riparimin dhe ndrrimin e pjesëve elektrike/instalimit te automjeteve;
 • Montimin dhe çmontimin e pjesëve elektrike te automjeteve.
 • Praktikant për automekanik (3).
 • Punëtor për pastrimin e objektiti (1).

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoja e punës dhe njohuri në lamin e Automekanikes dhe ne Autoelektricist.
 • Bashkëpunuese i përshtatshëm për punë grupore;

Auto Suzuki

Siguri të mjaftushme ne punë, atmosfer të këndshme ne pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në
karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.
Të gjithë të interesurit për punë mund të kontaktojnë në numer telefoni: +383 45 388-484, ose ne email:
[email protected]

 • Orari i punës nga ora 09:00 deri 18:00 E Hene E Premte, E Shtunë nga ora 9:00-14:00
  Inkurajojm të interesuarit që të aplikojnë në konkursin për puntor.