www.ofertapune.net Auditor Kryesor, Auditor i Lartë Financiar, Auditor Junior i Përputhshmërisë, Auditor Junior Operativ, Auditor Junior Financiar | PunaIme

Auditor Kryesor, Auditor i Lartë Financiar, Auditor Junior i Përputhshmërisë, Auditor Junior Operativ, Auditor Junior Financiar

Kompania

Korporata Energjetike e Kosovës

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

03-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

Për informata të mëtejme / shkarkim te shpalljes dhe formularit për aplikim, ju lutem klikoni linkun: http://kek-energy.com/kek/thirrje-ftesa/