www.ofertapune.net Asistenti/e i/e Shitjes (Arkatar) | PunaIme

Asistenti/e i/e Shitjes (Arkatar)

Kompania

A&M Clothes

Lokacioni

Mitrovicë , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

29-08-2023

Data e perfundimit

05-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Teksti:

Ne jemi në kërkim të një Asistenti/e të Shitjes/Arkatar për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, ,Prizren,Mitrovicë.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.

A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë,

  • Pagë konkurruese në treg. 
  • Nje vend komod dhe emocionus për pune
  • Kurse trajnimi dhe seminare

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3CMCRaB 

Afati për aplikim: 29.09.2023.