www.ofertapune.net Asistente për Shitje Online | PunaIme

Asistente për Shitje Online

Kompania

Craft

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

30-03-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Craft Corp hapë konkurs pune për: 

  • Asistente për Shitje Online

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë përvojë pune me shitjet online së paku 2 vite.
  • Duhet të merret me manaxhimin e kërkesave të klientëve në rrjete sociale.
  • Të marrë porosi të reja.
  • Të regjistrojë porositë në sistem të postës.
  • Duhet të ketë njohuri të mira të gjuhës shqipe dhe angleze.
  • Puna zhvillohet nga zyret e kompanisë
Orari i punës: Fleksibil në dy ndërrime.
Lokacioni: Fushë Kosovë
Paga 400+shujta
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo në viber në numrin +38345246745

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?